Pjanić u idealnom Fantasy timu Lige prvaka
Foto: EPA

Vrhunska izvedba protiv Dinama

Pjanić u idealnom Fantasy timu Lige prvaka

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić je u pobjedi Juventusa nad Dinamom (4:0) učestvovao sa jednim golom i asistencijom.

Njegovo sjajno izdanje obradovalo je i ljubitelje popularnog Fantasyja koji su ga imali u svom timu, jer im je donio veoma pristojnih 9 bodova.

Ukoliko niste najbolje upućeni, Pjanić je dobio 5 bodova za postignuti gol, 3 za asistenciju te 1 bod za provedenih 45 minuta na terenu. Da nije doživio blažu povredu, vjerovatno bi i u nastavku utakmice uradio nešto čime bi dodatno poboljšao skor.

U tom timu se nalaze još L. De Jong (11), Cavani (10), Mertens (10) i čak četvorica fudbalera Kopenhagena, dok je najviše bodova u 2. kolu ostvario Dani Alves (15).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi