Pjanić zablistao na svečanosti u Milanu

Pjaca dobio najgore kritike

Pjanić zablistao na svečanosti u Milanu

E. Čaušević

Juventus je sinoć u gradu mode, Milanu, predstavio grb koji će aktuelni prvak Italije nositi u narednim sezonama.

Stara dama odlučila je da počasti svoje navijače novim grbom koji treba da predstavlja blistavu budućnost kluba. Ceremonija zvaničnog predstavljanja održana je u Milanu, a na njoj su prisustvovali svi igrači Juventusa.

Naravno, u centru pažnje italijanskih medija bio je stajling igrača ovog kluba, a najviše se istakao Patrice Evra. Ipak, pohvale je dobio i naš Miralem Pjanića za kojeg su mnogi rekli da je zablistao.

Titulu za najgori stajling večeri dobio je hrvatski fudbaler Marko Pjaca, a Italijani su mu poručili da hitno mora poraditi na svom izgledu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi