Playboy zečica čini sve za ljubimca Icardija

Skinula dres i pokazala grudi

Playboy zečica čini sve za ljubimca Icardija

O. Lekić

Playboy zečica April Summers preko noći dospjela je u centar pažnje italijanske, ali i argentinske javnosti. 

April je velika navijačica Intera i najdraži fudbaler joj je Mauro Icardi, a iako je on već neko vrijeme u sretnom braku sa Wandom, to je ne sputava da pokaže svoje osjećaje prema Argentincu. 

Ona je, naime, snimila poruku argentinskom selektoru Edgardu Bauzu kojom mu je poručila da bi bila sretna ukoliko bi se na njegovom popisu igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji našao sjajni Icardi. 

Uz to sve, ona je u snimljenom videozapisu sa sebe skinula Icardijev dres Intera i pokazala svoje ogromne grudi. To je bila samo najava onoga što će se dogoditi ako Argentina osvoji Mundijal.

"Ubijeđena sam da će Argentina biti prvak svijeta, a ja ću biti tamo", zagonetno je rekla. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi