Playboy zečica konačno progovorila o odnosu s Ronaldinhom

Postala poznata zbog večere s njim

Playboy zečica konačno progovorila o odnosu s Ronaldinhom

O. Lekić

Playboy zečica Ania Gadea otkrila je za inostrane medije da je vidjela drugu stranu nekadašnjeg veznjaka Barcelone, legendarnog Ronaldinha.

Gadea je široj javnosti postala poznata nakon što je u novembru mjesecu objavila na Instagramu fotografiju sa legendarnim fudbalerom Barce. Od tog trenutka počelo je pratiti mnogo ljudi, a počele su i špekulacije o njihovoj vezi.

A danas, Gadea je potvrdila da je u to vrijeme imala večeru sa nekadašnjim osvajačem Zlatne lopte te je poručila da je on uživo mnogo drugačiji nego što je mislila. Gadea je rekla da on uopšte nije ženskaroš, kako se priča, te da je veoma tih i povučen.

"Da, večerali smo. Ne želim mnogo pričati o tome. On je veoma ljubazna i brižna osoba, nije onakav kakav se činio, barem meni. Veoma je tih, ali ne želim više pričati o njemu", rekla je popularna Playboy zečica. 

Ovaj dvojac se već dugo vremena povezivao da je u vezi, a ovo je prvi put da je Gadea progovorila o Ronalinhu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi