Playboy zečica Pelas je veliki motiv za golfera Murrayja

Rookie golfer u centru pažnje

Playboy zečica Pelas je veliki motiv za golfera Murrayja

O. Lekić

Golfer Grayson Murray ima veliku motivaciju pred nove izazove ove sezone.

Naime, on će za caddyja (osobu koja se brine o njegovim palicama) imati popularnu playboy zečicu Lindsey Pelas, ali samo ukoliko pobijedi na turniru koji prethodi prvom Mastersu u sezoni.

Ovaj rookie golfer nije imao baš najboluju sezonu do sada, ali sigurno da je dobio veliki motiv za bolje rezultate nakon što je ova playboy zečica pristala na njegovu ponudu. Murray je putem Twittera pozvao Pelas da mu bude caddy tokom prvog Mastersa u sezoni, a ona je odmah odgovorila da to neće biti problem i da će se pojaviti na 3 tournament The Masters.

Inače, Pelas je djevojka poznatog manekena Caluma Besta. Osim toga, ona na Instagramu ima šest miliona pratilaca i sigurno da bi bila glavna atrakcija na ovom turniru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi