Plazma filmski pozdrav

Srebrni sponzor SFF-a

Plazma filmski pozdrav

O. Lekić

Brend Plazma je srebrni sponzor prestižnog Sarajevo Film Festivala koji se tradicionalno odvija već 22 godine. Tom prilikom na Festivalskom Trgu, je Doručak Powered by Plazma na kom su prijatelji, predstavnici medija i gosti festivala mogli da uživaju u divnim Plazma poslasticama koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Gosti su imali priliku da svoj dan započnu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatim ukusima nezamjenljivog Plazma keksa.

“Veoma sam ponosan što sam dio jedne od najljepših manifestacija koje se dešavaju u Sarajevu. Raduje me što Sarajevo Film Festival postaje veoma priznat i poznat festival na cijelom Balkanu, a i šire. Ovom prilikom želim da se zahvalim brendu Plazma i kompaniji Bambi koja je prepoznala i podržala ovu kulturnu manifestaciju” izjavio je Nihad Mameledžija.

Pored predstavnika kompanije Bambi, događaju je prisustvovala i poznata glumica Aida Bukva, koja nije krila zadovoljstvo što je dio ovakve kulturne manifestacije.

Prisutnim gostima obratili su se predstavnici kompanije Bambi, PR menadžer Nemanja Brković i brend menadžerka Marija Rakić, koji su istakli da su srećni što je kompanija Bambi podržala manifestaciju i što mogu da doprinesu unapređenju kulture i filmske umjetnosti u Sarajevu, ali i čitavom regionu.

“Nadamo se da ćemo i u budućnosti imati priliku da podržimo slične kulturne događaje”, istakli su predstavnici kompanije Bambi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi