Počastio se: Zavirite u novi dom Novaka Đokovića

Kupio dva stana u New Yorku

Počastio se: Zavirite u novi dom Novaka Đokovića

M. Šljivak

Srbijanski teniser Novak Đoković odlučio je da se počasti kupovinom dva nova stana.

Iako u novu godinu nije ušao na najbolji način, njegov bankovni račun je iz godine u godinu bogatiji desetinama milionama dolara, a samo prošle godine je zarada prešla 50 miliona dolara.

Odlučio je Đoković da se počasti. Kupio je dva stana u New Yorku vrijedna 10 miliona dolara i to u SoHo četvrti, gdje žive neki od najbogatijih ljudi svijeta.

Đoković je odabrao dva odvojena stana s dvije spavaće sobe u elegantnoj zgradi poznatog arhitekta Renza Piana. Početna cijena svakog stana bila je oko 5.5 miliona dolara.

Stanovi su površine od 186 kvadratnih metara, a sama zgrada u kojoj se nalaze još uvijek nije završena. Izgradnja će trajati do 2018. godine, a 115 stanova su smješteni u dvije kule.

Radi se zaista o savremenim stanovima o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi