Početak nove školske godine uz UniCredit Bank i 10% popusta

Popusti na mobitele, računare i gaming opremu

Početak nove školske godine uz UniCredit Bank i 10% popusta

Sponzorski tekst

Početak nove školske godine uz UniCredit Bank i 10% popusta u internet trgovini ekupi

Popust od 10% na mobitele, računare te računalnu ili gaming opremu

Samo za prvih 300 kupaca koji plaćaju karticama UniCredit Bank 

Želeći svojim klijentima olakšati pripreme za početak nove školske godine UniCredit Bank i internet trgovina ekupi obezbijedili su 10% popusta  za kupovinu svih mobitela, računalnih uređaja, PC periferije ili gaming opreme. Popust vrijedi samo za prvih 300 kupaca, koji plaćaju karticom UniCredit Bank: Maestro, Visa Electron, Debit MasterCard, Zlatna MasterCard, MasterCard International, Visa Classic, Visa revolving, MasterCard revolving, Zlatna Visa, MasterCard Business, te Visa business kartica.

Popust se realizira jednokratnim plaćanjem karticom kao i plaćanjem na rate bez kamata i naknada, pri čemu je maksimalni iznos rata 24. 

Pored popusta, za kupovinu određenih proizvoda osigurane su i dodatne pogodnosti. Za svaki kupljeni notebook 15.6” osiguran je poklon u vidu ruksaka ili torbe, za svaki kupljeni tablet osigurana je besplatna dostava, a za svaki kupljeni pametni mobitel osigurana je poklon microSD kartica 8GB. 

Iz ponude izdvajamo:

Acer Aspire ES1-571-34AS NX.GCEEX.135 za 29,12 KM mjesečno na 24 rate

Acer Aspire ES1-571-533G NX.GCEEX.137 za 33,29 KM mjesečno na 24 rate 

ASUS Tablet ME176CX-1B033A za 8,29 KM mjesečno na 24 rate

Vivax SMART Fly 2 LTE Gold za 9,54 KM mjesečno na 24 rate

UniCredit SuperComp za 37 KM mjesečno na 24 rate 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi