Pogba obradovao Juventus

Vratio se u Torino sa 'punom kesom'

Pogba obradovao Juventus

Francuski vezni fudbaler Paul Pogba prešao je ovog ljeta iz Juventusa u Manchester United u rekordnom transferu.

Fudbaleri Juventusa nisu mu toliko zamjerili ovaj potez koliko činjenicu da se s njima nije oprostio, već je samo spakovao stvari i otišao u Manchester.

Ipak, treba razumjeti i Francuza koji nije imao vremena za oproštaje već je trebao brzo da se spakuje i ode na potpisivanje ugovora. Dokaz da ih nije zaboravio stigao je ovih dana kada ih je posjetio u trening centru u Torinu te im donio poklone.

Svi fudbaleri i članovi strčnog štaba dobili su po Rolex od Paula Pogbe i sigurno da će se dugo vremena sjećati ove pasjete, odnosno uvijek kada pogledaju na sat.

Zaista lijep gest bivšeg fudbalera Juventusa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi