Pogba otkrio kako je potrošio prvu platu i pokajao se

Tada mu je to bilo pravo bogatstvo

Pogba otkrio kako je potrošio prvu platu i pokajao se

E. Čaušević

Paul Pogba prošlog ljeta odlučio je napustiti Juventus i vratiti se u Manchester United za rekordnih 105 miliona eura.

Francuski reprezentativac je nakon sjajnih sezone u dresu Stare dame odlučio da se vrati u Manchester United u kojem prvobitno nije dobio pravu šansu za dokazivanje. Pogba je ispisao historiju fudbala najvećim transferom do danas koji je iznosio nevjerovatnih 105 miliona eura.

Međutim, za Pogbu nije bilo baš sve tako sjajno na početku karijere. Francuski fudbaler je za engleske medije odlučio otkriti šta je sebi kupio od prve plate koju je zaradio, a koja nije bila ni približno kao što danas zarađuje na Old Traffordu.

"Imao sam 18 ili 19 godina i odlučio sam kupiti sebi patike marke Louboutins. Čak sam kupio dva para i narednih mjesec dana nisam mogao izlaziti jer nisam imao para. Bio sam šokiran koliko patike koštaju i rekao sam sebi tada da više nikad neću tako trošiti novac. Naravno, sada se vrijeme mijenja, ali u takvim stvarima naučite cijeniti novac", rekao je Pogba, te dodao:

"Ono što je najtužnije jeste da su mi oba para tih patika ukradena. Dok sam živio u Italiji provalili su mi u kuću i ukrali svu obuću. Ovom prilikom molim tu osobu da mi vrati samo ova dva para patika jer one mi mnogo znače, a ostatak slobodno može da zadrži".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti