Pogba zbog smrtnog slučaja ne igra protiv Tottenhama?
Foto: EPA

Jučer mu preminuo otac

Pogba zbog smrtnog slučaja ne igra protiv Tottenhama?

E. Čaušević

Manchester United je u četvrtak uspio da ostvari plasman u finale Evropske lige gdje će se za titulu ovog takmičenja boriti protiv Ajaxa.

Međutim, najskuplji igrač svijeta Paul Pogba nije dugo mogao uživati u uspjehu Crvenih đavola. Naime, svega nekoliko sati kasnije Pogba je saznao da je preminuo njegov otac Fassou Antoine Pogba.

Pogbin otac nekoliko mjeseci se nalazio u bolnici jer je imao zdravstvenih problema, a jučer je potvrđeno da je preminuo u 79. godini života. Manchester United sutra igra derbi protiv Tottenhama i male su šanse da će Pogba nastupiti u ovoj utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi