Pogledajte govor Alexa Fergusona u svlačionici Uniteda

Mnogo šale, ali i lijepih riječi

Pogledajte govor Alexa Fergusona u svlačionici Uniteda

Navijačima Manchester Uniteda, ali i svim istinskim ljubiteljima fudbala, nedostaje Sir Alex Ferguson.

Legendarni trener je prije nekoliko dana ponovo boravio u svlačionici Uniteda, a povod je bila utakmica kojom je Michael Carrick obilježio 11 godina u klubu.

Ferguson je na toj utakmici vodio ekipu zvijezda Crvenih đavola iz 2008. godine kada je ovaj klub posljednji put osvojio Ligu prvaka, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti snimak koji je na svom YouTube kanalu objavio Rio Ferdinand.

Alex Ferguson se u svom obraćanju fudbalerima šalio sa njima i tačno se moglo uočiti u kako je dobrom odnosu bio i ostao sa svima njima. Našalio se Fergie i na račun Ferdinanda, a spomenuo je i Schmeichela, kojeg je "prozvao" rekavši da još uvijek ne priča s njim jer ga nije uvrstio među četiri fudbalera svjetske klase koja je trenirao (Giggs, Scholes, Cantona, Cristiano Ronaldo).

Prije samog izlaska igrača na teren, Ferguson ih je počastio komplimentima i poručio da mu je drago što su stasali u vrlo uspješne ljude.


Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi