Pogledajte koga su Vikinzi tražili u Sarajevu

Zagubili Zlatana Ibrahimovića?

Pogledajte koga su Vikinzi tražili u Sarajevu

M. Skaka

Sinoć je Sarajevo izgledalo kao da se tu noć igra utakmica protiv Švedske. Trojica Vikinga pojavili su se na ulicama glavnog grada, ali na žalost, za njima na aerodrom nije sletio Zlatan Ibrahimović. Međutim, ko zna, možda su poučeni svojim ranijim iskustvima, ovdje tražili nekog novog talenta, majstora koji bi ih poveo putem slave nakon narednog SP.

Zaista, izgledali su kao da nekoga traže dok su se kretali glavnim šetnicama. Nepozvani su ušetali i u jutarnji program jedne televizijske stanice. Primijećeni su  kako jedu ćevape, obilaze trgovačke centre, vozaju se tramvajem, te odlaze u nepoznatom pravcu.

A evo o čemu se zapravo radi. Sberbank BH je u saradnji sa svojim partnerima Mastercardom i Turkish Airlinesom organizovala nagradu igru „Štokholm te zove“, u kojoj će najsretniji klijent osvojiti doček Nove godine u Štokholmu sa Vikinzima. Tim povodom Vikinzi su i došli. A šta su sve radili i kako su se zabavili pogledajte u videu.

Ako uživate u nordijskim sagama i legendama provlačite bilo koju Sberbank BH Mastercard karticu u period od 01.11. do 01.12., i možda baš vi osvojite let biznis klasom do veličanstvenog Štokholma i dočekate Novu godinu u društvu Vikinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi