Pogledajte reakciju Mbappea kada vidi sebe na velikom ekranu
Foto: EPA

Simpatičan detalj zabilježile kamere

Pogledajte reakciju Mbappea kada vidi sebe na velikom ekranu

D. Rakanović

Mladi napadač Monaca Kylian Mbappe napravio je pravi bum ove sezone zahvaljujući njegovim nevjerovatnim partijama i pogotcima.

Ovaj 18-godišnji napadač u subotu je postigao novi pogodak u pobjedi njegove ekipe protiv Toulousea (3:1). 

Ovog talentovanog tinejdžera već uspoređuju sa legendom francuskog fudbala Thierryjem Henryjem. 

Mbappe je ovim pogotkom došao do brojke od 15 golova u francuskom prvenstvu, i tako je postao najmlađi igrač u ovom stoljeću koji je ostvario ovaj uspjeh u ligama petice.

Ovaj napadač je ove sezone postigao ukupno 22 gola u svim takmičenjima. 

Ipak, iako je postao strah i trepet za golmane širom Europe. Mbappe je i dalje samo mladi dečko koji se i dalje raduje malim stvarima. 

Naime, kamere su u posljednjim minutama utakmice zabilježile simpatičan momenat kada je mladi napadač vidio sebe na velikom ekranu i prosto se oduševio. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi