Ponovo u centru pažnje: Balotelli istukao bivšu djevojku?

Odnosi ostali neraščišćeni

Ponovo u centru pažnje: Balotelli istukao bivšu djevojku?

Inostrani mediji su objavili da je kontroverzni Mario Balotelli fizički napao bivšu djevojku Avivit Bar Zohar.

Napadač Milana je u prošlosti bio u vezi sa deset godina starijom izraelskom glumicom, međutim njihova ljubavna romansa nije potrajala i odnosi su ostali neraščišćeni. 

Njen menadžer je izjavio da će sa Avavit doći u Italiji kako bi podnio krivičnu prijavu protiv Balotellija, koji je navodno u jednom milanskom noćnom klubu fizički napao zanosnu Izraelku.

"Balotelli joj je prišao, a onda joj je rekao da sjedne. Nakon što je Avavit to odbila, Balotelli je počeo da je vrijeđa, čupa za kosu i udara", izjavio je menadžer od Avavit. 

Teške optužbe Balotelli je demantovao i najavio tužbu protiv bivše djevojke. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi