Porodica, prijatelji i sportisti se oprostili od Varupe
Na ispraćaju i delegacija FK Sarajevo

Bivši fudbaler Travnika preminuo u 40. godini života

Porodica, prijatelji i sportisti se oprostili od Varupe

Elvedin Varupa, dugogodišnji kapiten NK Travnik i jedan od nogometaša sa najviše nastupa u Premijer ligi BiH, jučer je preminuo u četrdesetoj godini života.

Porodica, prijatelji, poznanici, brojni nogometni i sportski dužnosnici došli su na mezarje Grbavica kod Viteza na posljednji ispraćaj Elvedina Varupe, a suze niko nije mogao sakriti pri posljednjem pozdravu prerano preminuloj legendi Premijer lige BiH.

Otišao je Elvedin, a zadnje momente svog života proveo je uz nogomet. Putem malog TV ekrana gledao je Varupa jučerašnji susret Veleža i Borca kada mu je srce prestalo kucati. Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu u našoj zemlji su u šoku, a koliko su ga cijenili najbolje govore i komentari na forumu našeg portala.

"Nek je vječni rahmet instituciji Premijer lige", "Počivaj u miru legendo", "Tuga, nevjerica, mlad čovjek. Počivao u miru majstore", "Legenda naše lige, neka mu je vječni rahmet", "Legendo bh. nogometaša, neka ti je vječni rahmet, a porodici sabura", "Rahmet ti duši legendo Premijer lige".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti