Poruka za trenera španskog velikana: Treba imati muda

Seksipilna manekenka "prozvala" Marcelina

Poruka za trenera španskog velikana: Treba imati muda

O. Lekić

U okviru 4. kola španskog fudbalskog prvenstva Levante i Valencija su u subotu podijelili bodove (1:1).

Za Valenciju je do 73. minute igrao i Simone Zaza kojeg je u pomenutoj minuti zamijenio Santi Mina, a odluka trenera Valencije nije se svidjela Zazinoj djevojci, Chiari Biasi.

"Ako želite ljude sa karatkerom trebate znati raditi sa njima i u isto vrijeme morate biti svjesni da nećete moći upravljati njima. No, iznad svega, zapamtite da onaj ko ima muda, ima ih uvijek i ne stavlja ih u ladicu ni iz kojeg razloga", napisala je manekenka na društvenim mrežama, a kasnije je svoj status izbrisala.

Chiara se nekoliko sati nakon spornog statusa na društvenim mrežama pravdala kako poruka nije bila upućena treneru Valencije, no teško je u to povjerovati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi