Poslije pet mjeseci: Remek djelo na Icardijevom tijelu

Brutalna tetovaža

Poslije pet mjeseci: Remek djelo na Icardijevom tijelu

O. Lekić

Argentinski fudbaler Mauro Icardi je, kada su u pitanju tetovaže, otišao daleko ispred svih. 

Tetovaže su izuzetno popularne među igračima, a ljubav prema 'ukrašavanju' tijela gaji i Icardi. Ipak, on je po ovom pitanju pomjerio granice i poslije pet mjeseci čekanja je istetovirao cijeli gornji dio tijela. Tetovažu je posvetio kćerkicama Francesci i Isabelli. 

"Tetovaža je dobila oblik i formu. Kao i uvijek moj prijatelju, hvala ti za ovaj rad, ovu umjetnost posvećujem ljubavi prema mojim kćerkicama. Vidimo se uskoro sigurno", poručio je Icardi. 

Samo na osnovu fotografije teško je uopšte pohvatati šta je sve po sebi iscrtao napadač Intera, ali veliki lav je definitivno zasjenio ostale kreacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi