Potez za divljenje: Kome je Dončić poklonio medalju?
Foto: EPA

"On je pravi borac..."

Potez za divljenje: Kome je Dončić poklonio medalju?

Luka Dončić na proteklom Evropskom prvenstvu osvojio je srca mnogih ljubitelja košarke. 

Ovaj 18-godišnji košarkaš je igračkom i taktičkom zrelošću pokazao zašto slovi za najvećeg talenta u Evropi, a njegove partije su u velikoj mjeri pomogle Sloveniji da na senzacionalan način dođe do zlatne medalje u Turskoj.

Tokom šampionata Dončić je, otkrivaju slovenački mediji, imao jednu veliku brigu. On je, naime, mnogo razmišljao o djedu koji je u bolničkoj postelji i čim se slavlje završio otišao je da ga obiđe.

"On je pravi borac i šampion, drži se", napisao je Dončić na Instagramu.

Interesantno je da je Dončić upravo djedu ostavio zlatnu medalju, a njihova zajednička fotografija nije ostavila ravnodušnim nikoga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi