Potvrđen datum izlaska FIFA 16

Messi najbolje ocijenjen igrač

Potvrđen datum izlaska FIFA 16

EA Sport je službeno potvrdio da će datum izlaska nove FIFA 16 za američko tržište biti 22. septembar 2015. godine.

Novo izdanje popularne fudbalske simulacije obilovat će inovacijama, a iz EA su najavili da će svim svojim fanovima pružiti "autentičan i uzbudljiv način igranja".

Interesantno je pogledati i ocjene igrača u FIFA 16. Najbolje ocijenjen je Leo Messi, čiji je rejting 94, a slijedi ga Cristiano Ronaldo sa ocjenom 93.

Treći najbolje ocijenjeni igrač na novom izdanju jedne od najpopularnijih igrica na svijetu je Luis Suarez (89), a slijede Neymar i Bale (po 87).

Na internetu su se pojavili i prvi snimci koji dočaravaju kako će izgledati nova FIFA 16, a važno je naglasiti i da bi se demo verzija na američkom tržištu trebala pojaviti početkom septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.