Povrijeđeni Niang skakao s krova u bazen

Opasna akrobacija

Povrijeđeni Niang skakao s krova u bazen

Akrobacija u kojoj M'Baye Niang skače s krova u bazen okarakterisana je kao najveća glupost koju profesionalni fudbaler može napraviti za vrijeme odmora. 

Da Francuz ne može bez opasnosti i ubzuđenja najbolje potvrđuje video koji je postavio na društvenim mrežama. Niang je snimljen kako s krova skače u bazen ne štedeći pritom donedavno slomljenu nogu, a zbog prilično opasne akrobacije našao se na udaru navijača Milana. 

Instagram mladog fudbalera zatrpan je komentarima klupskih navijača koji su ga počastili izrazima kao što su "idiot" i "klaun". 

Vrijedi podsjetiti da je Niang zbog povrede gležnja zadobijene u saobraćanoj nesreći propustio jedanaest posljednjih utakmica u Seriji A. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi