Poznata lica na Vardyjevom vjenčanju

Stao na ludi kamen

Poznata lica na Vardyjevom vjenčanju

E. Škorić

Sjajni napadač Leicestera Jamie Vardy danas je uplovio u bračne vode.

Nakon što je Leicesteru donio titulu u Engleskoj, Vardy se danas vjenčao sa Rebekah Nicholson. 

Svadbi su prisustvovali i mnogi Vardyjevi suigrači, među kojima Wes Morgan, Jeffrey Schlupp, Marcin Wasilewski, Liam Moore... 

Slavlje neće predugo trajati, pošto se ubrzo Vardy priključuje reprezentaciji Engleske na pripremama za Evropsko prvenstvo. 

"Nisam dobio policijski sat, ali profesionalac sam i razumijem šta moram napravti. Budite sigurni, mirno ću večeras spavati, tako da bih svjež stigao na okupljanje reprezentacije", rekao je Vardy.

"Jamie nas je sve pozvao na vjenčanje, ali nažalost nismo mogli da dođemo. Dopustio sam jedino Dannyju Drinkwateru da ode na vjenčanje, pa da se brzo vrati", rekao je engleski selektor Roy Hodgson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi