Poznata pjevačica se skinula gola za svoj Arsenal

Fotku je obrisala, ali je dokaz ostao

Poznata pjevačica se skinula gola za svoj Arsenal

O. Lekić
Teme:

Poznata britanska pjevačica Myleene Klass odlučila se skinuti gola za svoj Arsenal. 

Iako su navijači maštali o tituli, rezultati Arsenala u ovoj sezoni nisu najbolji i mnogi će biti sretni ukoliko klub na kraju uspije izboriti i Ligu prvaka. Arsenalu je u pomoć priskočila, a sve u cilju da motiviše igrače, i poznata pjevačica Myleene Klass. 

Nije tajna da je Myleene Klass veliki fan Arsenala, a to je uostalom dokazala i fotografijom koju je okačila na svom Instagram profilu. Ona se, naime, skinula gola, a na sebi je imala samo šal londonskog kluba. 

"Sve bih učinila za svoj klub", napisala je. 

Čini se da se brzo i uplašila, jer je nedugo potom obrisala fotografiju, ali novinari koji  je prate su u pravo vrijeme sačuvali istu. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi