Poznato kada izlazi nova FIFA 18 i koliko će koštati

EA Sports potvrdio

Poznato kada izlazi nova FIFA 18 i koliko će koštati

E. Čaušević

Ljubitelji igrice FIFA 18 u septembru će doći na svoje jer je EA Sports objavio datum kada će igrica biti puštena u prodaju, te koliko će koštati.

Na naslovnici jedne od najpoznatijih video igara na svijetu ove godine nalazi se trenutno vjerovatno najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. EA Sports se ovaj put potrudio da uvede dosta novih stvari, te garantuju da će igrači biti oduševljeni kada isprobaju FIFA 18.

FIFA 18 u javnosti će se pojaviti krajem sebtembra kao što je tradicija. Tačan datum izlaska ove igrice je 29. septembar i već tog dana će se naći u prodaju. Međutim, postoje dva načina da igricu isprobate i prije konačne verzije. Jedna je "Ronaldo Edition" koja će koštati 79.99 dolara, dok je druga igrica "Icon Edition" koja će koštati 89.99 dolara. Ova dva izdanja bit će dostupna od 26. septembra kao najava za FIFA 18.

Konačna verzija igrice FIFA 18 koštat će 59.99 dolara što je za deset dolara više od prošlogodišnjeg izdanja ove igrice. Potvrđeno je da će igrica 29. septembra biti dostupna za igrače koji koriste Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4, PC i novi Nintendo Switch.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi