Poznato koga Messi nije zvao na svoje vjenčanje

Neki su i otkazali

Poznato koga Messi nije zvao na svoje vjenčanje

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi ovog ljeta će imati više vremena za odmor nego što je to bio slučaj u prethodnim godinama.

Zbog toga je fudbaler Barcelone odlučio da ovog mjeseca konačno stane na "ludi" kamen jer je zakazao vjenčanje sa svojom dugogodišnjom partnericom Antonellom Roccuzzo.

Messijevo vjenčanje zakazano je za naredni mjesec, a španski mediji uspjeli su otkriti koja je igrač Barce pozvao. Naime, Messi je pozvao sve svoje saigrače uključujići i Gerarda Piquea za kojeg se tvrdilo da neće biti na vjenčanju jer su, navodno, Antonella i Shakira u lošim odnosima.

Argentinac na svoje vjenčanje nije zvao nikoga od trenera Barce, pa ni dojučerašnjeg trenera Luisa Enriquea. Pojedini igrači su već otkazali dolazak, a među njima je i Andres Iniesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije