Prepoznajete li legendu u rozoj pidžami?

Danas najbogatiji fudbaler svih vremena

Prepoznajete li legendu u rozoj pidžami?

Rođen je 2. maja 1975. godine u Londonu u porodici strastvenih navijača Manchester Uniteda i od malih nogu je maštao o uspješnoj fudbalskoj karijeri. 

Svoj san je ostvario već sa 17 godina kada je debitovao za seniorski tim Manchester Uniteda, a sa istim klubom je uspio osvojiti šest šampionskih titula i jednu Ligu prvaka. 

Zapaženi nastupi na Old Traffordu osigurali su mu vrijedan transfer u Real Madrid, da bi potom još oblačio dresove Los Angeles Galaxyja, Milana i Paris Saint-Germaina. 

Vjerovatno znate da je u pitanju legendarni David Beckham, čiju fotografiju iz djetinstva je objavio jedan britanski tabloid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.