"Prestanite gledati moju kćerku, nije ni punoljetna"

Trener Cruz Azula

"Prestanite gledati moju kćerku, nije ni punoljetna"

E. Škorić

Trener meksičkog Cruz Azula Francisco Jemez Martin poznatiji kao Paco od igrača traži da prestanu pratiti njegovu 17-godišnju kćer.

Paco je poludio na komentare nakon fotografije koju je objavila njegova kćerka Nadia, a koju na Instagramu prati više od 100.000 ljudi.

"Ona nema 20 godina, već 17. Dakle, nije još punoljetna. Oni koji joj ostavljaju neumjesne komentare ispod fotografija imat će problema sa mnom", rekao je brižni otac.

"Ti koji ostavljaju neprimjerene komentare moraju biti oprezni jer obitelj mi je sve. Ako treba, iću ću i na sud. Neka me se dobro paze", dodao je Španac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije