Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama BMW-a

Ne propustite priliku

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama BMW-a

Sponzorski tekst

BMW grupa je automobilski gigant iz Minhena, osnovan davne 1916. godine.  U posljednjih 6 mjeseci cijena dionica BMW-a  porasla je za 12.38%.

FXLider, svim čitaocima SportSport.ba, daje besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a (takozvani CFD-ovi), na svjetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj možete da trgujete i kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

Novi BMW modeli na električni pogon

Segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači pa BMW nastoji da ubrza stvari na tom polju proširenjem svoje ponude vozila. Pored i3 modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još Mini, seriju 3 i X4 SUV.

Zahvaljujući ovim modelima, kompanija u prvoj polovini ove godine biljleži rast prodaje električnih vozila za 87%. Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

 

Rolls-Royce i Vision Next 100

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je brend takođe u vlasništvu kompanije iz Bavarske.  Slično kao i za sâm BMW, tu je predstavljen futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj model bi trebalo da bude izrazito veliki, da spolja podsjeća na jahtu, a iznutra odiše luksuzom koji je teško pojmiti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

Poslovni rezultati 

Finansijski gledano, kompanija BMW stoji veoma dobro. Prihodi od prodaje, od kraja 2012. godine zaključno s krajem prethodne godine rasli su po prosječnoj stopi od 6,2%. Prodaja raste iz kvartala u kvartal i ove godine.

Bruto dobit kompanije, kao i dobit prije oporezivanja i netodobitak su, svi, prilično iznad prosjeka auto-industrije. Prosječan prihod dioničara od jedne dionice je preko 11%.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenomdionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Na gornjem linku možete pogledati pravila i uslove.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi