Prostitutka s kojom je bio Rooney se obratila njegovoj ženi

Teško se Rooneyju...

Prostitutka s kojom je bio Rooney se obratila njegovoj ženi

O. Lekić

Ovih dana u britanskoj javnosti ne stišava se bura nakon što je Wayne Rooney uhapšen u pijanom stanju sa 29-godišnjom brinetom Laurom Simpson. 

"Daily Mail" je prenio da je Rooney za vrijeme dok je njegova supruga bila sa djecom na odmoru viđen kako se ljubi s izvjesnom Simpson. Kada je saznala za cijelu priču ponižena i posramljena Rooneyjeva supruga Coleen je, navodno, razmišljala i o razvodu od nestašnog fudbalera kojem nije prvi put da vara u braku. 

Na to ju je podsjetila i bivša prostitutka Helen Wood s kojom je Rooney 2010. godine imao grupnjak.

"Leopard nikada ne mijenja krzno. Jednom varalica, uvijek varalica. Probudi se i ostavi ga. Pogotovo što sada nosiš četvrto dijete", izjavila je Helen. 

Britanci špekulišu da bi Rooneyjeva supruga u slučaju razvoda braka mogla dobiti 80 miliona funti. Coleen i Wayne su u braku već devet godina i čekaju četvrto dijete. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi