Proto i sakupljač lopti u verbalnom duelu

Proto i sakupljač lopti u verbalnom duelu

O. Lekić

U okviru belgijskog fudbalskog prvenstva u srijedu su snage odmjerili Liers i Anderlecht. Utakmica je završila bez pobjednika, a glava zvijezda večeri bio je sakupljač lopti.

Naime, domaći su se svim silama trudili zadržati bod. Krali su vrijeme, a u tome su imali veliku pomoć sakupljača lopti.

Kamera iza Anderlechtovog gola zabilježila je neobičnu situaciju. Mailšan nije radio svoj posao, a loptu je dohvatio golman Anderlechta. Međutim, to nije sve. Kada je Proto otišao po loptu, mališan je poput nekog huligana ušao u verbalni obračun s njim.

Belgijski mediji navode da tiu nije sve završilo. Navodno je mališan nakon utakmice sačekao Prota pri ulasku u tunel isprativši ga aplauzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.