Provaljen je: Igrač Uniteda ima tajni profil na Twitteru

Postao predmet sprdnje

Provaljen je: Igrač Uniteda ima tajni profil na Twitteru

E. Čaušević

Fudbaleri širom svijeta poznati su po tome što vole često koristiti društvene mreže.

Mlađe generacije fudbalera idu u korak s trendom, te je naravno nemoguće da ne koriste barem jednu od društvenih mreža. Tome nije mogao odoljeti ni mladi igrač Manchester Uniteda, Timothy Fosu-Mensah, koji trenutno igra na posudbi u Crystal Palaceu.

Fosu-Mensah je čak otišao i korak dalje pa je napravio tajni profil na Twitteru. Preko tog profila je često hvalio sam sebe, a kada je zatražio da neko napravi dobru kompilaciju njegovih poteza tada je postao sumnjiv. Ubrzo nakon toga ispostavilo se da je to njegov tajni profil, te je postao predmet sprdnje u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi