Prsate i seksipilne ljepotice angažovane na meču godine

Neke od najseksipilniih Amerikanki biće u ringu

Prsate i seksipilne ljepotice angažovane na meču godine

M. Šljivak

Meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera koji se održava 26. augusta u Las Vegasu od samog početka privlači veliku pažnju.

Ipak, osim borbe, gledaoci će moći da uživaju u prisustvu atraktivnih hostesa, koje su za ovu priliku angažovane za ring.

Nekoliko seksipilnih djevojaka će dobiti priliku da pokaže svoje atribute i sigurno je da će muški dio publike mnogo više uživati u pogledu na ove atraktivne ljepotice.

Neke od njih su dobro poznate od ranije. Jessica Harbour (26) je jedna od njih, a ova atraktivna 26-godišnjakinja je u SAD-u poznata po golišavim slikama za kalendare i magazine, kao i učešću u TV reklamama.

Kyra Keli je također jedna od djevojaka koje će se pojaviti na meču. Ona uživa u pogledima muškog dijela publike, ali i voli da tijelo pokazuje pred kamerama.

Samantha Kumiko je djevojka od čije pojave puls raste. Ova medicinska sestra je odlučila da napusti ljekarske vode i da se okuša u modelingu, što joj se kasnije itekako isplatilo.

Za kraj smo ostavili djevojku koja privlači uvjerljivo najviše pažnje svojim golišavim fotografijama na Instagramu. Radi se o Tawny Jordan koja svakodnevno časti pratioce atraktivnim fotografijama na koje se ne može ostati ravnodušno. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi