Pucajte penal na utakmici FK Željezničar – FK Sarajevo

Lutrija BiH nagrađuje

Pucajte penal na utakmici FK Željezničar – FK Sarajevo

Sponzorski tekst

Za dvije sedmice igra se veliki derbi između Željezničara i Sarajeva na stadionu Grbavica, a dvojica sretnika imat će priliku da istrče na stadion i da pucaju penale.

Ako želite isprobati ili potvrditi svoje fudbalsko znanje registruju na stranici e.lutrijabih.ba i pošaljite svoje podatke (Ime i prezime i IBI broj) na jedan od ova dva maila:

Navijači FK Sarajevo podatke šalju na mail: [email protected] 

Navijači FK Željezničar podatke šalju na mail: [email protected] 

Dva sretna navijača će 15 aprila na poluvremenu utakmice istračati na stadion Grbavica i izvesti jedenasterac pred 15.000 gledalaca. Ukoliko pogodite sa bijele tačke osvajate BONUS, uplatu na račun e.novčanika u iznosu 300 KM. Ukoliko ne postignete pogodak osvajate BONUS u iznosu 100 KM. 

Požurite sa registracijom jer akcija traje do 12 aprila. Pored aktivnog učešća u derbiju i novčanog iznosa izvođači penala će dobiti i sportsku opremu kluba za kojeg navijaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije