Radost u domu nane Sade: Stigao Džekin poklon
Foto: EPA

Dijamant obradovao svoju obožavateljku

Radost u domu nane Sade: Stigao Džekin poklon

Simpatična nana Sada je oduševila bh. javnost kada se na društvenim mrežama proširio njen video snimak, na kojem se moglo vidjeti kako na zaista jedinstven način opisuje gol Edina Džeke sa utakmice Lige prvaka između Rome i Chelseaja.

Očigledno je ovaj snimak došao i do sjajnog napadača Rome, koji je odlučio nanu Sadu obradovati jedinstvenim poklonom.

Naime, Edin je svojoj vjernoj navijačici poslao dres reprezentacije BiH sa svojim potpisom, a kada je, danas, ovaj poklon stigao u dom nane Sade uslijedila je velika radost, prenosi portal Visoko.co.ba. 

Foto: Visoko.co.ba

Gospođi Sadi je ovaj vrijedan poklon uručio predstavnik Edina Džeke, a sigurni smo da će njegov dres naći posebno mjesto u Sadinom domu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti