Rakitić: Prijete mi da će mi obrijati glavu

Saigrači se 'okomili' na Hrvata

Rakitić: Prijete mi da će mi obrijati glavu

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić otkrio je za španske medije kako je od svojih saigrača dobio "prijetnju".

Barcelona se nalazi na korak od osvajanja trostruke krune u ovoj sezoni, a ostalo im je još finale Lige prvaka. Ukoliko podignu i najvredniji pehar, Hrvat bi mogao promijeniti imidž i to ne svojom voljom.

"Saigrači su mi rekli da će mi obrijati glavu ako osvojimo Ligu prvaka. Ipak, moja supruga se ne slaže s tim i rekla je da će najprije ubiti mene, pa onda onoga ko me obrijao ako se to desi", kroz smijeh je istakao Rakitić.

Sjajni fubaler je dodao i to da je atmosfera u svlačionici Barcelone vrlo opuštena, a to smatra najvećom snagom svog kolektiva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.