Rakitićeva ispovijest: "Oženit ću tu konobaricu"

Prisjetio se 2011.

Rakitićeva ispovijest: "Oženit ću tu konobaricu"

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić kroz razgovor za Sportsman's Club prisjetio se kako je upoznao svoju suprugu Raquel. 

U tom periodu Rakitić je potpisao ugovor sa Sevillom i bio je veliko ime u Andaluziji, međutim to mu i početku nije igralo veliku ulogu pri upoznavanju sa sadašnjom suprugom Raquel Mauri.

Sedam mjeseci Rakitić je morao nagovarati Raquel da izađe s njim, a otkrio je da je već pri prvom susretu s njom znao čvrsto šta želi. To je, uostalom, odmah saopštio i svom bratu. 

"Bio je 27. januar, tad sam odradio ljekarski i potpisao ugovor. Bio je to dug dan pa sam se spustio s bratom do hotelskog bara da uzmemo nešto i rekao mu da ću oženiti curu koja tu radi kao konobarica", prisjetio se romantički Rakitić, koji danas sa Raquel ima dvije kćeri. 

Rakitić danas sve češće naglašava kako je vrlo sretan u braku, a Raquel ga je naučila i španski, gotovo do savršenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi