Ramos: Kunem se da nisam uradio ništa pogrešno

Optužen za utaju poreza

Ramos: Kunem se da nisam uradio ništa pogrešno

E. Čaušević

Real Madrid prošle sedmice pogodile su optužbe za utaju poreza u koju su uključena dvojica igrača kraljevskog kluba.

Španski sud prošle sedmice je objavio da se Cristano Ronaldo i Sergio Ramos sumnjiče za utaju poreza, te da će uskoro početi suđenje protiv njih. Ramos je danas za španske mediji kazao kako je siguran da će se dokazati da nije kriv.

"Kunem se da nisam uradio ništa pogrešno. Ja sam svoju dužnost prema državi uvijek ispunjavao i to će se dokazati. Ne osjećam nikakav pritisak jer znam da nisam uradio ništa što nije mimo zakona. To su laži kojima žele uzdrmati naš klub", rekao je Ramos.

Igrači Real Madrida nisu jedini koji su osumnjičeni za utaju poreza jer su pojedini fudbaleri Barcelone već uveliko u procesu suđenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi