Razbijen skupocjeni Mercedes zvijezde Manchester Cityja

Policija pronašla dušikov oksid

Razbijen skupocjeni Mercedes zvijezde Manchester Cityja

Skupocjeni Mercedes koji je u vlasništvu Raheema Sterlinga, nove zvijezde Manchester Cityja, navodno je pronađen razbijen i napušten u Londonu. 

Sterlingov menadžer tvrdi da on nije bio u automobilu u trenutku nesreće, već da ga je bio posudio prijatelju. Ono što je interesantno, jeste da je policija unutar automobila pronašla i male kanistere dušikovog oksida, popularnog plina za smijanje. 

"Automobil je ostavljen na cesti. Raheem nije bio u autu u trenutku nesreće, nego je trenirao u Manchesteru. Izgleda da ga je posudio prijatelju. Raheem si mora razmisliti druži li se pravim ljudima, posebice jer je sada velika zvijezda", piše The Sun. 

Engleski reprezentativac se i ranije nalazio usred priče oko korištenja plina za smijanje, legalne, ali opasne hemijske supstance. Cijela priča je u otočkim medija završila neposredno uoči Sterlingovog debija protiv WBA-a. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.