Rebecca otkrila: Eto'o je bio jako loš

Nije mu išao engleski jezik

Rebecca otkrila: Eto'o je bio jako loš

E. Škorić

Samuel Eto’o imao je dosta problema s ruskim jezikom kada je prešao u Anži iz Mahačkale.

Eto’o je morao naučiti ruski jezik, ali to nije bilo nimalo jednostavno. Njegov instruktor bila je 23-godišnji apsolvent francuskog i ruskog Univerziteta Rebecca Prew. 

Ona nije poznavala kamerunskog napadača i kaže da je upravo zato i dobila posao, koji je na kraju više nego dobro plaćen.

“Nisam imala pojma ko je Eto’o. Zato sam i dobila posao. U njegovom stanu je sve bilo posebno dizajnirano i jako skupo, a često je govorio o žurkama na jahtama. Plaćao mi je u kešu, novčanicama od 50, 100 i 500 eura”, kazala je Rebecca, koja je dodala da je Eto’o bio loš učenik.

“Bio je jako loš. Gubio je lako koncentraciju, a u pozadini je na TV-u uvijek bio prikazivan neki nogomet. Imao je želju da uči, ali mu to nije polazilo za rukom”.

Eto’o je u Rusiji za Anži igrao od 2011. do 2013. godine, a u karijeri je nastupao za Real, Mallorcu, Barcelonu, Inter, Chelsea, Everton, Sampdoriju i Antalyuspor, čiji je danas član.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije