Roma objavila video o Tottiju i izgubila navijače u Srbiji

10 stvari koje nisu postojale prije debija

Roma objavila video o Tottiju i izgubila navijače u Srbiji

Legendarni napadač Rome Francesco Totti ovog vikenda se oprašta od dresa rimske Vučice.

Mnogo se u proteklim sedmicama pisao o oproštaju velikog Tottija, a on je tek početkom sedmice zvanično potvrdio da će mu ovo biti posljednja sezona. 

Vučica je, njemu u čast, objavila video na zvaničnoj Instagram stranici pod nazivom - 10 stvari koje nisu postojale kada je Totti debitovao za Romu. Podsjetimo, bilo je to davne 1993. godine, a iz rimskog kluba su na drugo mjesto ove liste uvrstili nezavisnost Kosova. Naravno, ta činjenica je pogodila sve državljane Srbije, a tamošnji mediji digli su veliku buru zbog ovog poteza Rome. Jedno je sigurno - Vučica više neće imati navijače u ovoj državi nakon današnje objave. 

Osim nezavisnosti Kosova, iz Rome su istakli i iPod (izašao 2001. godine), rođenje Justina Bubera (1994. godine), internet stranicu Amazon (1995. godina), početak emitovanja popularne serije 'Prijatelji' (1994. godina), kompletiranje izgradnje Channel tunela (1995. godina), prvi film o Harryju Potteru (2001. godina), osnivanje internet stranice "ebay" (1995. godina), rođenje fudbalera Rome Emerson (1994. godina) te dolazak na svijet čuvenog Playstationa 1994. godine.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi