Ronaldinho primoran da napusti Indiju

Izabran za ambasadora Paraolimpijskih igara

Ronaldinho primoran da napusti Indiju

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Ronaldinho ponovo je oduševio ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu svoji potezima u futsal utakmicama u Indiji.

Ronaldinho je jedan od mnogih legendi fudbala koji nastupa u indijskoj futsal Premier ligi. Brazilski čarobnjak odigrao je dvije utakmice u kojima je pokazao dio svoje magije. Ipak, ljubitelji fudbala u Indiji razočarani su jer više neće moći gledati Ronaldinha na djelu.

Naime, Ronaldonho je izabran za jednog od ambasadora Paraolimpijskih igara u Riju. Zbog toga je Brazilac morao da napusti Indiju, te je sinoć odigrao svoju posljednju futsal utakmicu u ovoj ligi.

"Za mene je ovo nevjerovatno iskustvo jer sam igrao sa svojim prijateljima pred punim tribinama. Nažalost, zbog drugih obaveza primoran sam da se vratim u Brazil jer me moja država treba. Čast mi je što sam izabran za ambasadora Paraolimpijskih igara", rekao je Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti