Ronaldo fotografijom odgovorio na optužbe za silovanje
Foto: EPA

Iskoristio priliku

Ronaldo fotografijom odgovorio na optužbe za silovanje

Svjetski tabloidi su se jučer raspisali o tome da je Cristiano Ronaldo 2009. godine silovao djevojku, a zatim joj platio da šuti.

Ova špekulacija objavljena je u jednom njemačkom magazinu i čini se da je potresla sve, osim samog Ronalda.

Iako se njegov PR tim još uvijek nije oglasio povodom ovih neutemeljenih optužbi, na osnovu fotografije koju je Ronaldo objavio na svom Instagramu se lako da naslutiti da ga ove priče nimalo ne dotiču.

U vrijeme kada čitav svijet očekuje njegov odgovor, Ronaldo je objavio fotografiju na kojoj je nasmijan i na kojoj se, kako je napisao u opisu, osjeća seksi.

Ovaj "skandal" je Ronaldo iskoristio i da izreklamira svoj parfem, kojem je pripisao zasluge za to što se tako dobro osjeća.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi