Ronaldo ide u glumce, uskoro saradnja sa Angelinom Jolie

Portugalac u novom projektu

Ronaldo ide u glumce, uskoro saradnja sa Angelinom Jolie

E. Čaušević

Najbolji fudbaler svijeta, Cristiano Ronaldo, pored fudbala uskoro bi se mogao početi baviti glumom.

Američki mediji prenijeli su danas da će Ronaldo uskoro uploviti u glumačke vode, te da će u svom prvom projektu te prirode sarađivati sa slavnom Angelinom Jolie. Ipak, Ronaldo neće glumiti u filmu ili seriji jer se radi o projektu Turkish TV-a.

Oni imaju cilj da u aprilu počnu snimanje o sirijskim izbjeglicama, a ovaj serijal trebao bi se prikazivati u Turskoj, Bliskom istoku i Latinskoj Americi. Pored Angeline Jolie u ovom projektu učestvovat će Cristiano Ronaldo i Nancy Ajram.

Podsjećamo, Ronaldo je prošle godine javno priznao da mu je želja da se nakon završetka karijere okuša kao glumac. Ovaj projekat možda nije te prirode, ali je sigurno prilika za Ronalda da pokuša ostvariti ozbiljniju saradnju sa Angelinom Jolie.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi