Ronaldo izbacio Irinu Shayk iz filma

Nije mu više bitna

Ronaldo izbacio Irinu Shayk iz filma

O. Lekić

Dokumentarni film o životu Cristiana Ronaldo nedavno je ugledao svjetlo dana, a zanimljivo da se u njemu ne nalazi seksipilna Irina Shayk. 

Portugalski reprezentativac je za vrijeme snimanja dokumentarca bio u vezi sa ruskom manekenkom, sve je bilo spremno da i ona nađe svoje mjesto u istom, međutim odjednom je izbrisao. Samo je nema. 

"Život ima dobre i loše dijelove, a postoje dijelovi života koji nisu toliko bitni", odgovorio je Ronaldo na pitanje novinara zašto Irine nema u dokumentarcu. 

Redatelj filma Anthony Wonke je istakao da je bivši poznati par bio sniman za potrebe ovog ostvarenja, ali...

"Imali smo nekoliko snimaka, čak i jedan gdje je na večeri s Irinom... Ali film je kratak", objasnio je Wonke prisutnim novinarima na promociji dokumentarca.

Zvijezda Reala se nakon prekida povezuje s kćerkom njegovog menadžera Marisom Mendes, dok je Irina u sretnoj vezi s Bradleyem Cooperom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.