Ronaldo: Ja sam veliki romantičar, ali niko mi ne vjeruje

Portugalac tužan zbog titule ženskaroša

Ronaldo: Ja sam veliki romantičar, ali niko mi ne vjeruje

A. Haznadarević

Zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, poznat je po vezama sa nekim od najljepših žena na svijetu, no česte promijene djevojaka donijele su mu titulu ženskaroša, što mu se ni najmanje ne sviđa.

Cristiano se požalio jednom novinaru kako mu niko ne vjeruje da je romantičan, te da mu je srce osnovna stvar kod odabira svojih saputnica:

"Uvijek gledam u njeno srce, jer mislim da je to najvrijedniji atribut. Uvijek pokušavam biti romantičan, ali niko mi ne vjeruje", kazao je dvadesetsedmogodišnji fudbaler, koji je prije dvije godine postao otac, te priznaje da se od svog sina nikada ne odvaja:

"Spavam i budim se pored njega, moj sin je uvijek sa mnom", zaključuje vlasnik rekordnog fudbalskog transfera iz 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.