Ronaldo, je li ti žao? Irina pozirala potpuno gola

Pokazala tijelo nakon poroda

Ronaldo, je li ti žao? Irina pozirala potpuno gola

O. Lekić

Irina Shayk, ruska manekenka i bivša djevojka Cristiana Ronalda pozirala je potpuno gola za magazin Vogue. 

Irina i Ronaldo već dugo nisu u vezi, a nakon prekida ruska manekenka je utjehu pronašla kod glumca Bradleyja Coopera s kojim je dobila i dijete. 

"Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom", rekla je ljepotica nakon prekida s Ronaldom.

Prvi put nakon rođenja djeteta Irina je odlučila pokazati  tijelo. Na fotografijama poznatog modnog fotografa Marija Testina Irina je gola. Na jednoj fotografiji na sebi ima samo kožnu jaknu, dok na drugoj "strateška mjesta" prekriva rukama.

Iako je od prekida sa Ronaldom prošlo prilično dugo, čini se da Portugalcu neće biti svejedno kada pogleda fotografije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi