Ronaldo joj slao seksi poruke, a ona sve pokazala u javnosti

Zanosna Erika u centru pažnje

Ronaldo joj slao seksi poruke, a ona sve pokazala u javnosti

O. Lekić

Suzy Cortez, koja je svoju vladavinu kao najbolja stražnjica Brazila obilježila skandaloznim fotografijama koje je slala igračima Barcelone, pripada prošlosti.

Nova Miss Bum Bum je odnedavno Erika Canela koji je nastavila stazama svoje prethodnice, međutim ona je u žižu javnosti dospjela zbog takozvane afere sa Cristianom Ronaldom.

Erika je za medije u Brazilu otkrila da je razmjenjivala seksi poruke sa Portugalcem, koji ju je pozvao da izađu na piće, a sastanak se na kraju nikada nije desio.  Ne zna se što je pošlo po krivu, ali Miss Bumbum tvrdi da je Ronaldo bio jako 'ljut' jer se nisu našli uživo.

Kako bi potvrdila svoju priču, Erika je brazilskim medijima dala "screenshootove" svojih poruka na Instagramu sa Ronaldom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi