Ronaldo još nikada nije dobio ovakav poklon
Foto: Screenshot

Kristalne kopačke za sjajnog Portugalca

Ronaldo još nikada nije dobio ovakav poklon

Cristiano Ronaldo je 2016. godine predvodio reprezentaciju Portugala do titule prvaka Evrope, dok je prije nešto više od mjesec dana sa Real Madridom podigao trofej španske La Lige, ali i Lige prvaka.

Sjajni Portugalac je u svojoj bogatoj karijeri osvojio veliki broj trofeja i priznanja. Zbog njegovih uspjeha na terenu odavane su mu brojne počasti, međutim ovakav poklon Ronaldo još nikada nije dobio.

Naime, dizajner Daniel Tokunbo je odlučio izraditi i posvetiti Ronaldu par kristalnih kopački. 

Ove kopačke oslikavaju dva bitna perioda iz Ronaldove karijere. Jedna kopačka odaje počast njegovom vremenu provedenom u Manchester Unitedu, dok druga označava period u Real Madridu.

Kristalne kopačke će naći svoje mjesto u Ronaldovom muzeju u njegovom rodnom gradu Funchalu u Portugalu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi