Ronaldo listi trofeja dodao i Miss Bahama

Portugalac udara recke

Ronaldo listi trofeja dodao i Miss Bahama

M. Skaka

Od kada je raskinuo sa Irinom Shayk, Cristiano Ronaldo jedan je od najaktivnijih na tabloidskoj ljubavnoj transfer listi. Ronalda konstatno prate glasine o novim aferama i dovoljan je jedan njegov pogled ka atraktivnoj djevojci za novu naslovnicu trač magazina.

Posljednja u nizu je Toria Nicole Penn, Miss Bahama i kandidatkinja za titulu Miss Universe 2015 koja je prisustvovala premijeri njegovog filma i čak mu se pridružila na zabavi nakon projekcije.

Da stvari budu uzbudljivije za britanske tabloide, dvadesetsedmogodišnja manekenka je izjavila da je Ronaldo “šarmatan”. Dovoljno za novu lavinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.