Ronaldo može, mnogi drugi ne: Prijatelju kupio otok u Grčkoj

Častio Mendesa i njegovu vjerenicu

Ronaldo može, mnogi drugi ne: Prijatelju kupio otok u Grčkoj

E. Škorić

Cristiano Ronaldo, zvanično najbolji nogometaš svijeta, odlučio je da počasti svog agenta Jorgea Mendesa.

Mendes je jedan od najpoznatijih agenata u svijetu nogometa, a on između ostalih brine i za karijeru portugalskog reprezentativca. 

Mendesa sada očekuje svadba sa Sandrom Barbosom, a Ronaldo će biti kum na vjenčanju. Ozbiljno je napadač Real Madrida shvatio ovu dužnost, pa je odlučio da “počasti” mladence.

Ronaldo je otišao toliko daleko da je kupio grčki otok za 50 miliona eura i taj otok poklonit će svom prijatelju. Ovu vijest objavio je portugalski list Move Noticias. 

Osim Ronalda, Jorgeovom vjenčanju prisustvovat će i Pepe, James Rodriguez, Radamel Falcao… Dodajmo ovome da se Mendesoovo bogatstvo procjenjuje na 100 miliona eura, 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.